UVJETI KORIŠTENJA

Agro-Brišnik d.o.o pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.agrobrisnik.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice. Na domeni www.agrobrisnik.ba određeni su uvjeti i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online trgovini agrobrisnik.ba.

Uvjeti korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.
Korištenjem agrobrisnik.ba online-trgovine svaki korisnik treba da pročita uvjete korištenja te da iste uvjete prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže s uvjetima korištenja online-trgovine treba se suzdržati od korištenja istog ili obavijestiti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. +387 34 354-635 ili na e-mail adresu info@agrobrisnik.ba.

Agrobrisnik.ba online-trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online-trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u agrobrisnik.ba online-trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uvjete korištenja.

Pristup online-trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na agrobrisnik.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na agrobrisnik.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik agrobrisnik.ba online-trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvaća uvjete korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu agrobrisnik.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uvjetima korištenja stranice agrobrisnik.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini agrobrisnik.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati točnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na agrobrisnik.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Online-trgovina agrobrisnik.ba će nastojati  pružiti što točnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici agrobrisnik.ba sam ocjenjuje točnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. agrobrisnik.ba neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici agrobrisnik.ba

agrobrisnik.ba nastoji dati najbolju moguću uslugu. agrobrisnik.ba ne može garantirati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. +387 34 354-635 ili na e-mail info@agrobrisnik.ba.

agrobrisnik.ba nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice agrobrisnik.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prijenosom, računalnim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

agrobrisnik.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Agro-Brišnik d.o.o. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu s uvjetima korištenja.

Korisnici i posjetitelji ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice agrobrisnik.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na agrobrisnik.ba su pravo kompanije agrobrisnikba i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme agrobrisnik.ba je strogo zabranjeno.

agrobrisnik.ba može prekinuti suradnju s bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu s uvjetima korištenja.

Suglasnost i promjena pravila
Uvjeti korištenja internet stranice agrobrisnik.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice agrobrisnik.ba krajnji korisnici prihvaćaju i suglasni su s uvjetima korištenja internet stranice agrobrisnik.ba. Pravo korištenja stranice agrobrisnik.ba je osobno pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uvjetima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

agrobrisnik.ba može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uvjeta korištenja ili izmijeniti određeni dio uvjeta korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uvjete korištenja kako bi bili točno informirani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže s uvjetima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice agrobrisnik.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da agrobrisnik.ba ne garantira za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za točnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info
Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju.
Možete nas kontaktirati putem info linije na br. +387 34 354-635 ili na e-mail adresu info@agrobrisnik.ba

Žigovi, logotipi, registrirani znakovi i brendovi
Žigovi, logotipi, registrirani znakovi i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.agrobrisnik.ba su registrirani znakovi imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa agrobrisnik.com. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i suglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.