pngwing.com

+387 61 499 755

Uslovi korištenja

Agro-Brišnik d.o.o pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.agrobrisnik.com Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.
Na domeni www.agrobrisnik.com određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici agrobrisnik.com.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.
Korištenjem agrobrisnik.com online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. +387-34-354-635 ili na e-mail adresu kontakt@agrobrisnik.com

Agrobrisnik.com online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u agrobrisnik.comonline trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.

Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na agrobrisnik.com izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na agrobrisnik.comvrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik agrobrisnik.comonline trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu agrobrisnik.comsu strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice agrobrisnik.compodložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini agrobrisnik.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na agrobrisnik.commogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. agrobrisnik.com će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici agrobrisnik.comsam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. agrobrisnik.com neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici agrobrisnik.com

agrobrisnik.comnastoji dati najbolju moguću uslugu. agrobrisnik.comne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. +387-34-354-635 ili na e-mail info@agrobrisnik.com.

agrobrisnik.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice agrobrisnik.com. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

agrobrisnik.com je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Agro-Brišnik d.o.o Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice agrobrisnik.comne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na agrobrisnik.comsu pravo kompanije agrobrisnik.comi zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme agrobrisnik.com je strogo zabranjeno.

agrobrisnik.commože raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila
Uslovi korištenja internet stranice agrobrisnik.com propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice agrobrisnik.comkrajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice agrobrisnik.com. Pravo korištenja stranice agrobrisnik.comje lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja ipravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

agrobrisnik.com može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice agrobrisnik.comisključivo na odgovornost korisnika kao i da agrobrisnik.comne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info
Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. +387-34-354-635 ili na e-mail adresu info@agrobrisnik.com

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi
Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.agrobrisnik.com su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa agrobrisnik.com. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika. 

NMShop

Besplatna dostava

Besplatna dostava za iznos iznad
200.00 KM

NMShop

Plaćanje pouzeću

Naručeni proizvodi se plaćaju
pouzeću gotovinski

NMShop

Brza isporuka

Naručene proizvode isporučujemo unutar 48h

NMShop

Sigurna kupovina

100% sigurna kupovina u našoj
online trgovini

NMShop

povrat novca

Sve naručene proizvode možete
vratiti u roku od 7 dana

NMShop

Nagradne igre

Učestvuj u nagradnim igrama i osvoji vrijedne nagrade

NMShop

Besplatna dostava za iznos
iznad 200.00 KM

NMShop

Naručeni proizvodi se plaćaju pouzeću gotovinski

NMShop

Naručene proizvode isporučujemo unutar 48h

NMShop

100% sigurna kupovina
u našoj online trgovini

NMShop

Naručene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana

NMShop

Učestvujte u nagradnim igrama i osvojite!

Korpa
Kolačići se koriste kako bi se naša web stranica što bolje iskoristila. Posjetom ove stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Shop
0 Lista želja
0 proizvoda Korpa
Moj nalog

Prijavi se

Još nemate račun?