pngwing.com

+387 61 499 755

Sigurnost

Agrobrisnik.com koristi napredna tehnološka rješenja i sredstva za prenos i zaštitu prenosa i čuvanja podataka. agrobrisnik.com poduzima sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku. agrobrisnik.com zahtjeva od korisnika unos ličnih podataka (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail) u obrazac za registraciju ili u obrazac prilikom zaključivanja kupovine. Pristup podacima o korisnicima stranice agrobrisnik.com je ograničen. Pristup podacima imaju samo odgovorne osobe zaposlene u agrobrisnik.com d.o.o. koji iste podatke koriste kako bi održali kvalitetne usluge prema kupcima ili korisnicima stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Prilikom plaćanja bankovnom karticom putem interneta, podaci o vašoj kartici koje unosite smješteni su na zaštićenoj stranici banke, a prenos i pohrana podataka su u zaštićenoj formi korištenjem zaštitnih protokola i sistema.

Podaci o bankovnoj kartici korisnika ili kupca ni u jednom trenutku nisu dostupni agrobrisnik.com d.o.o. i stranici agrobrisnik.com (o podacima brine se banka, internet bankarstvo banke, PayPal itd.).

Kupac je sam odgovoran za pristupanje stranici i sam će se brinuti za sigurnost korisničkih podataka i lično je odgovoran za povjerljivost pristupne šifre. Kupac snosi punu odgovornost za tačnost podataka koje navodi prilikom naručivanja i plaćanja bankovnom karticom kao i da ima puno pravo i pristup bankovnoj kartici koju navodi prilikom plaćanja.

Svoju online kupovinu na agrobrisnik.com obavljate sigurno zahvaljujući kriptovanoj formi SSL (TLS) protokola i PKI (public key infrastructure) sistema. Za dodatna pitanja vezana za sigurnost i zaštitu podataka obratite se na e-mail adresu info@agrobrisnik.com

IP Adresa
agrobrisnik.com koristi IP adrese u svrhu analize i obrade podataka o proizvodima koji korisnici potražuju i kupuju. Također, kako bi smo pratili kretanje posjetioca naše stranice i sakupili što više podataka u cilju što kvalitetnije usluge korisnicima i posjetiocima agrobrisnik.com stranice.
IP Adresa nije vezana za lične podatke korisnika ili posjetioca stranice i nije moguće identifikovati osobu uz pomoć IP adrese.

agrobrisnik.com d.o.o. strogo čuva podatke i dostupni su samo određenim zaposlenicima u agrobrisnik.com kojima su podaci potrebni za kvalitetan rad i kvalitetniju uslugu.

Cookies
agrobrisnik.com koristi tzv. kolačiće ili cookies u cilju poboljšanja usluge krajnjim korisnicima i posjetiocima agrobrisnik.com web trgovine. Kolačići ne sadrže lične podatke određene osobe i ne mogu se dodjeliti korisniku. Uključivanjem kolačića na vašem web pretraživaču ne čini nikakvu štetu vašem računaru i ne sadrži nikakve zlonamjerne aplikacije niti viruse. Svrha kolačića je da skuplja određene informacije i čuva određene tekstualne datoteke na vašem računaru.

Kolačići skupljaju informacije kao što su podaci o broju posjeta određenim sajtovima. agrobrisnik.com koristi kolačiće u cilju dobivanja određenih informacija, koje koristi kako bi poboljšali usluge korisnicima ili posjetiocima naše stranice. Svi podaci su informativnog karaktera i ni u kakvom slučaju ne ugrožavaju privatnost ili odaju identitet osobe.

Linkovi
agrobrisnik.com će na svojoj stranici davati linkove za povezivanje na druge internet stranice. Sadržaj na tim internet stranicama je izvan kontrole agrobrisnik.com nije odgovoran za ono što se prikazuje na tim stranicama, niti je odgovoran za štete koje su nastale prilikom posjećivanja takvih stranica.

Našim posjetiocima savjetujemo da pročitaju izjave o privatnosti, uslove korištenja i zaštite ličnih podataka svake internet stranice koja prikuplja lične podatke. Uslovi korištenja, zaštita ličnih podataka kao i sigurnost na stranici agrobrisnik.com se odnose samo na datu stranicu i vezane su samo za agrobrisnik.com.

Newsletter
agrobrisnik.com će od korisnika tražiti kontakt informacije poput imena i e-mail adrese ukoliko korisnik želi da se prijavi na agrobrisnik.com newsletter.

Zaštita ličnih podataka
agrobrisnik.com poduzimaju sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku, kupcu ili posjetiocu stranice. Svi podaci koje korisnik unosi u obrazac za registraciju ili prilikom kupovine (npr. lični podaci, adresa itd.) su zaštićeni i šifrirani.

Korištenje podataka je ograničeno i agrobrisnik.com ozbiljno shvata zaštitu ličnih podataka i pridržava se Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH. agrobrisnik.com koristi neke od tih informacija anonimno u skladu kvalitetnije usluge. Informacije koje se prikupljaju koriste se u svrhe statističke analize i strogo se čuvaju.
Informacije koje prikupljamo su informacije o tome šta naši posjetioci pretražuju, kupuju, koje stranice posjećuju, broj klikova, broj posjeta i te informacije se koriste u cilju poboljšanja ponude i jednostavnijeg korištenja stranice.

Informacije koje se prikupljaju koriste određeni zaposlenici u agrobrisnik.com i koriste ih kako bi obavljali svoj posao i dostupne su samo njima. Svi zaposleni u agrobrisnik.com koji imaju pristup datim informacijama odgovorni su za poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH.

agrobrisnik.com se obavezuje da te informacije neće koristiti u druge svrhe. 

NMShop

Besplatna dostava

Besplatna dostava za iznos iznad 200.00 KM

NMShop

Plaćanje pouzeću

Naručeni proizvodi se plaćaju
pouzeću gotovinski

NMShop

Brza isporuka

Naručene proizvode isporučujemo unutar 48h

NMShop

Sigurna kupovina

100% sigurna kupovina u našoj
online trgovini

NMShop

povrat novca

Sve naručene proizvode možete
vratiti u roku od 7 dana

NMShop

Nagradne igre

Učestvuj u nagradnim igrama i osvoji vrijedne nagrade

NMShop

Besplatna dostava za iznos
iznad 200.00 KM

NMShop

Naručeni proizvodi se plaćaju pouzeću gotovinski

NMShop

Naručene proizvode isporučujemo unutar 48h

NMShop

100% sigurna kupovina
u našoj online trgovini

NMShop

Naručene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana

NMShop

Učestvujte u nagradnim igrama i osvojite!

Korpa
Kolačići se koriste kako bi se naša web stranica što bolje iskoristila. Posjetom ove stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Shop
0 Lista želja
0 proizvoda Korpa
Moj nalog

Prijavi se

Još nemate račun?