pngwing.com

+387 61 499 755

Agro Brišnik

Himalajska sol

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji poznata po svojoj ugodnoj i svijetlo ružičastoj boji, a pruža mnoge dobrobiti našem organizmu. 

image08
uređenje enterijera

Cigle od himalajske soli

Cigla kao dekorativni element je već neko vrijeme pravi hit u uređenju interijera, i to ne samo ona od opeke nego i od jednog posve neobičnog i elegantnog materijala, koji se inače ne upotrebljava u građenju.

Riječ je o soli – osim one klasične čuli ste vjerojatno za himalajsku sol, kao i slane sobe i njihova ljekovita svojstva no za cigle od istoga materijala zasigurno niste. Oblikovanjem u građevni element, slana cigla od soli stare milijun godina zadržava ljekovita svojstva kao i slana soba koju posjećuju oni s bolestima i problemima dišnih puteva kao i oni skloni alergijama i glavoboljama.

Lampa od himalajske soli
za poseban ugođaj u prostoru

Lampa od himalajske soli za poseban ugođaj u prostoru

20
Agro Brišnik

Lampa od
himalajske soli

Lampa od himalajske soli daje poseban ugođaj svakom životnom prostoru, a karakterizira ju ružičasta do ružičasto-narančasta boja koja je rezultat visoke razine minerala koji se nalaze u himalasjkoj soli. Prave himalajske lampe nemaju savršen oblik jer se ručno oblikuju te podsjećaju na komad ružičastog kamena.

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji poznata po svojoj ugodnoj i svijetlo ružičastoj boji, a pruža mnoge dobrobiti našem organizmu. Jedan od načina na koji možemo koristiti ljekovito djelovanje ove dragocjene soli jest da koristimo himalajsku lampu u svome domu. 

Lampe od himalajske soli

Kako odabrati lampu od himalajske soli

Agro Brišnik d.o.o. jedini uvoznik autentičnih himalajskih lampi
Puno je različitih modela lampi od himalajske soli na tržištu ali ono što je od najveće važnosti jeste da je kristal dobijen iz rudnika Khewra u Pakistanu, ili negdje drugo uz područje Himalaja jer to je jedino mjesto odakle dobijamo himalajsku so.
Zašto graditi slanu sobu ili saunu?

Slane sobe i saune
sa zidovima od himalajske soli

Projektiranje i montaža

Boravak u slanoj sobi pospješuje disanje, ublažava kihanje, kašalj, kratak dah. Pomaže kod bronhitisa, astme, alergije, infekcije uha, pušačkog kašlja, ekcema, infekcije disajnih puteva, sinuzitisa, poboljšava metabolizam. Hrani, čisti i podmlađuje kožu, poboljšava cirkulaciju.

Sam ambijent opušta, poboljšava raspoloženje, pospješuje lučenje seratonina (hormona sreće), ima antidepresivni i antistres efekat.

Slana terapija se koristi kao pomoćna metoda u liječenju bolesti respiratornih organa i kože. So koju udišete uništava bakterije u plućima, smanjuje zapaljenje i količinu sluzi.

slana-soba-1
himalajska sol

Izdvojeni proizvodi

Težimo ponuditi različite proizvode od himalajske soli. Garantujemo najniže cijene i širok asortiman proizvoda na zalihama.
himalajska sol

Novosti i zanimljivosti

Čitajte naše najnovije vijesti i zanimljivosti vezane za himalajsku sol kao i razne proizvode od himalajske soli koje možete naći u našoj bogatoj ponudi. Agro Brišnik d.o.o. jedini uvoznik autentičnih himalajskih lampi.

ab logo

AGRO BRISNIK DOO
Obilaznica bb, 80240 Tomislavgrad,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 34 354 635
Email: info@agrobrisnik.ba

2022 Agro-Brišnik D.O.O. by WebMaher. Sva prava pridržana.

Korpa
Kolačići se koriste kako bi se naša web stranica što bolje iskoristila. Posjetom ove stranice prihvatate upotrebu kolačića.
Shop
0 Lista želja
0 proizvoda Korpa
Moj nalog

Prijavi se

Još nemate račun?